Frivilligbørs

Er du frivillig lag eller forening? Er du lokal bedrift? Er du kommunal aktør? Er du sosial entreprenør, lærested eller menighet? Bli med på Frivilligbørs vel!

Hvordan fungere Frivilligbørsen?  

  

·       Dette er et gratis arrangement der det møtes organisasjoner, bedrifter, og offentlige virksomheter for å styrke lokalsamfunnet, skape nye muligheter, utvikle lokale nettverk og danne konkrete samarbeidsavtaler.  

  

·       For å bli med på frivilligbørse må du ha noe å tilby og/eller du har en utfordring. Det kan være at du har, eller søker lokaler, utstyr, praktisk hjelp, underholdning, kunnskap, arbeidskraft og nettverk. Og dette skal du si litt om når du melder deg på her  

  

For eksempel: Et revisorfirma tilbyr 10 timer med økonomisk kompetanse; et arrangement for team-building; et sykehjem får tilbud om regelmessige rickshaw-turer og tilbyr praksisplasser for innvandrere; en bedrift har ledige lokaler. Det kan også handle om en utveksling av informasjon eller kunnskap. 

 Det kan gis uten å motta og det kan mottas uten å gi eller det kan byttes direkte mellom hverandre.  

  

·       Frivilligbøren består av to deler. Første delen er en time til mingling og nettverking. Den andre delen er selve børsen hvor det er høyt tempo. Vi har børsmeklere til stede for å hjelpe folk til å finne hverandre og skrive avtaler. 

  

Intensjonen er at dette skjer en gang i året og mer lokalisert i distriktene. Frivilligbørs handler om å dele, og bidrar til bærekraftige og mer inkluderende lokalsamfunn.  

  

Vi gleder oss til å møte deg/dere på Stavanger Frivilligbørse 2022! 

Dato: 11.05.2022         kl: 16:00 – 18:00 

Sted: Folkets Hus eller Norges Bank bygget (avklares fortløpende).

Påmelding: her  


Eller ta kontakt for mer info.

2024 © Hinna frivilligsentral